TAG 6TH PHOTO

Dikasihi oleh UMI SUFIRA

THE CHALLENGE IS :-

-GO to your photos folder in your computer

-GO to the 6th Folder of your photos

-GO to the 6th photos in that folder

-Put the picture on your blog & description of it.

-Invite 6 friends to join the challenge

-Link them in your blog & let them know they have been challenged.

Gambo ni masa gi Sarawak …Mummy ngah pregnant 6mth… masa ni Mummy kuruskan hehehe…. perut jgn citer besonye tp nak cover pakai colour hitam tu yang xnampak sangat… Danish lak masa ni 1y11m macam Daneen mukenye cam pompuan anak bujang ku ni masa kecik²….. kat pasar Serikin klu tak silap namanya panas terik tempatnye….

Me nak tag

dah itu sahaja……

Till next episode…

4 comments
  1. baiknya roman danish dok dalam stroller..hehehe

  2. Ungku Nor –> dia mmg mkn ajar ckit smpi la ni msuk keta trus pkai seatbelt xmcam mummy dia…

  3. Mummy, 6bulan mummy pegi Sarawak yer?kekeke..kuat buleh tahan mummy ni ek!:)

  4. MIMI –> betul, masa ngandung Daneen ayik berjalan jek lagi seminggu nak bersalin gi jemputan kahwin kat N9.

Comments are closed.