am

Tekak ku Loya

Aduh arini tak berapa sihat

loya2 & muntah2
nonono ku tak pregnat k
baru wat UPT ari ahad -ve
& tiap 3 bulan gi klinik inject perancang
sengal montot okie
tak leh masuk makanan langsung
la ni pun masih lagi terasa loya2 tekak
nak kata salah makan takkan Mummy sorang jek kot
hawat ayah & anak2 tak muntah2
confuse confuse

Till next episode…

15 Comments

  • Haslinda

    ihiks…loya ada makna utk 3rd DASY kot..kot la..blum naik lg the 2nd line..ihiksss…
    tp ada mmber ckp klu injection..kdg2..ada penin2 skit..

  • Siti @ nurie

    mummy,…..tunggulah siti nak kejor…tak larat ni nak kejor nanti..mummy dah nak masuk 3 kng, siti tak lpas2 2 lagi..he he he…emm siti pun selalu muntah2,,,tapi sbb selalu tkr pil perncng…he he h

  • Mummy Dasy

    Ungku Nor –> Kat ofis ni mmg tiap2 ari minum nescafe tu

    KV –> semalam pagi mkn roti kosong sekeping, tghari nasi & lauk botok2, ptg cakoi & mlm nasi & botok2 lagi tp nape me sorg yg sakit org lain tak …

  • Mummy Dasy

    Three of us –> maybe kot cuti keje sehari jek sabtu keje coz dateline kena ari sabtu pastu mgg ni sunday pun keje dateline gak hampas tul

  • Stanleynok

    Exchange for norm, it resolve on numerous occasions make sense in place of someone earning $50,000 [url=http://bit.do/garofirg]gagner de l’argent en ligne[/url] a year without a large portfolio to cede an investment advisor absolutely, unless there are some behavioral advantages that lead to less ill outcomes or the convenience is simply value it, as it is to multifarious people, instead opting fitted a nuisance of well-selected, low-cost indicator funds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube