Terkucil

8.45am rcvd a call fromayah, pagi ni ayah ajar Daneen tak pakai pampers. Lepas mandi ayah bawak gi umah Maktok, dah sampai nak air tiba2 dia menjerit…….

“Ayamak terkencing ah plak” sekali ayah tengok dah rambah seluar basah (napa ah ayah x mms mummy klu tak boleh publish kat cni). Arini biar ayah yang merasa macamne ajar anak free diapers ni….(dengki). Esok mummy dah sah2 plak kena jadi bibik lagi ajar dia jangan jadi cam minggu lepas sudah ngan Danish sekali terlepas hehh…Dugaan tul ngan perangai anak2 ni.

9.02am rcvd video call plak, Daneen “Ayamak dia kuar lagi”, tipon mummy merengek nak pakai pampers, tanya kat na adik buang “Kat seluar ni ha” tunjuk suar dia yang basah, memang arini mummy takleh wat keje ah ayah asik tipon jek selagi mummy tak balik.:-p

3 comments
  1. hehehe..saje nk duga mummy n ayah die..

  2. Macam gitulah nak ajar anak diaperless..awal2 memang seksa! tapi bila anak dah tau nanti jimat duit diapers! Gud luck yer mummy! BTE, nice blog!=D

  3. Ciklong —> bukan menduga mencabar kesabaran tgg ko ada anak nnt.

    Umi —> Yap, betul tapi yang sulung dulu tak macam anak dara ni, anyway thanks ya

Comments are closed.