am

Tulang Ikan

Baru nak bersantai2
demam baru nak kebah
tercekik lak tulang ikan
aduhai tak kuar2 lagi dari tekak ni
macam2 dah ditelan ni
Daneen lak ngan soalan budak2nye
“Sakit tak Mummy”
dah ah tekak x selesa, hidung masih lagi sumbat
minah ni lak leh bagi baik punye soalan….

Till next episode…

6 Comments

  • Anna_Fauziana

    cari sape yg lahir mnyongsang
    pastu celup 5 jari org tu kat segelas air selawat 3x,
    bru k.long mnum tp jgn lupa selawat..
    insyaallah ilang..
    Anna pnh buat..

  • Opie

    saya dulu pon penah gak tercekik tulang…sampai kene gi hospital tau…siap x-ray lagi..pas tuh kene korek..sakit sgt tau…

  • Ungku Nor

    aa..satu petua yg akak mmg amalkan.

    kepal nasik dalam sebesar ibu jari kaki pastu telan cepat2..insyaAllah.

    akak slalu buat dan berjaya menelan terus tulang ikan tersebot..hehehe

  • Mummy Dasy

    C.long lah ko pun xtau petua tu nasib baik aku x amalkan..

    Opie –> menakutkan jek…

    Ungku Nor –> selalu wat mcm tu tp semalam x berjaya lak vomit ape yg dimakan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube