Vespa 3logger Award Friendship

a) Copy badge “Vespa 3logger Award Friendship” di atas untuk diletakkan di blog anda.

b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

♥ Ibu kepada Damia yang comel
♥ seorang yang bercite2 coz dia teringin nak buka bisnes sdiri betul ke aku ni…
♥ ku rasa dia seorang yg peramah & friendly w/pon hanya kenal di alam maya
♥ nak tambah bb next year …mudah2an insya’allah

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri.
♥ suke blogsurfing
♥ suka makan pastu tido
♥ window shopping & shopping
♥ soerang yang sensitif kot
♥ working Mummy from 8am-5pm
♥ teringin nak jadi SAHM *ney take note tentang ni kihkihkih
♥ Mummy to Muhammad Danish Syafiq & Nur Daneen Syahindah
♥ sangat garang ngan anak² tapi xpun diorg takut
♥ moody
♥ watching televisyen

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Umi Nawfal …. dah lama x berupdate
mummy_ayu
mama Qaseh ….lama dah menyepi
pic10-1
3 comments
  1. First time Kin tgk award VESPA nie… Cute

  2. kita pun first time tgk award nie..ma acih!

  3. HemEqaseh sudi bg Award ye Yang..aah sepi tnpa berita kan..hehe skang dh tk sepi lagi tau..

Comments are closed.