Weekend

Pagi2 ayah dah cakap thgari ckit dalam kul 2pm gi beli susu Danish, wah hati mummy dah berbunga coz dapat berjalan, kaki mummy dah gatal2 coz duduk umah waktu cuti ni.. So dalam kul 9am bangun buat ape yang patut mummy buat moist kek tapi dalam jek moist luar keras macam biskut kata ayah nasib baik Daneen ngan Pakusu suka makan.

Mamat ni mmg over bergambo, masa ni on d way nak gi giant.

Arini g BI lagi coz amik beg redeem Jcard aritu sekali beg tu ghupenye ayah dah belikan untuk Danish masa nak g taska last year hampeh tul, tapi takpe ah coz beg tu pun dah hilang mana ntah terselitnya.

Terbalik Daneen yang sorong Danish duk dalam stroller…

Balik dari BI ayah gi beli ikan kat kedai ikan ah xkan supermarket plak kan :-), beli kat Tmn Tun Aminah, ayah beli ikan pari (mahal sungguh murah lagi beli kat paso), ikan pampan 2 ekor, ikan pencuci (tak tau nama mummy panggil ikan MPJB) & mummy don’t know what to call ikan warna hitam 2 ekor. Cita ikan ni di lain thread ye.

Till next episode………

CategoriesBI

4 Replies to “Weekend”

  1. Thank you so much for giving everyone remarkably breathtaking possiblity to read from this site. It really is very brilliant and also jam-packed with a good time for me personally and my office peers to search your web site more than 3 times per week to learn the fresh guidance you have. And of course, I am certainly satisfied for the spectacular tricks served by you. Selected 4 tips in this article are without a doubt the simplest we have all ever had.

  2. I want to show my admiration for your kindness giving support to those individuals that really need assistance with your idea. Your real commitment to passing the message all through has been rather advantageous and has empowered associates much like me to achieve their objectives. Your personal interesting tips and hints entails a lot a person like me and extremely more to my colleagues. With thanks; from each one of us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *